Bosu bold

kr. 1.099,-

Øvelse på Bosu bold

Bosu bold

Bosu er en forkortelse af "Both Sides Up." Med andre ord: En Bosu bold kan anvendes på begge sider, kuplen og platformen.


Med en Bosu bold som træningsredskab, har du nu muligheden for, at udfordre din krop til det maksimale eftersom du kan træne alle muskelgrupper på den - bare fantasien er i orden! Bosu bolden kan du vælge at bruge alene, men du kan også med fordel involvere andre typer af træningsredskaber såsom håndvægte eller træningselastikker.

Ved at anvende en Bosu bold i din træning,  har du nu mulighed for at have fokus på følgende træningsformer:
Styrketræning, fleksibilitetstræning, balancetræning, stabilitetstræning, koordinationstræning samt funktionel træning.

Bosu bolden er desuden et fremragende træningsredskab til en hård og effektiv konditionstræning. Derudover er en den også perfekt til rehabilitering, da man kan træne dynamisk stabilitet bl.a. løb, hop og retningskift på det ustabile underlag som en Bosu bold giver.

Træningsniveau:
Det fantastiske ved en Bosu bold er, at alle, uanset træningsniveau, kan bruge den i deres træning - lige fra en let omgang træning til en utrolig udfordrende træning for de allermest garvede træningsudøvere.

Bosu boldens opbygning:
Den sorte bund er lavet af hård plast, hvori der er sat skridsikre dupper på, så man kan føle sig tryg når man hopper og springer på den. Den blå halvkugle er udarbejdet i et blødt, men meget stærkt gummimateriale. Meningen er, at man pumper netop så meget luft i denne halvkugle, så den passer til ens træningsniveau.

Der medfølger desuden en pumpe til din Bosu bold, så du løbende kan justere luftmængden i den, hvis du måtte have behov for dette.

Rigtig god træning til dig...